Posvećenost razvoju sporta u Srbiji: Kompanija Meridianbet i FK Donji Srem novi partni

Donji Srem Pećinci ima novog naslovnog sponzora!

Kompanija Meridian se aktivno zalaže za razvoj sporta u Srbiji, pružajući podršku svim nivoima sportskih organizacija, bez obzira na njihovu veličinu. Od lokalnih klubova do nacionalnih timova, Meridian ulaže u razvoj talenata, unapređenje sportske infrastrukture i promociju sporta kao važnog segmenta društvenog života.

Kompanija je prepoznata po svojim brojnim sponzorstvima i donacijama, omogućavajući sportistima i klubovima širom zemlje da unaprede svoje kapacitete, organizuju treninge i takmičenja, te stvore uslove za vrhunske rezultate.

Kroz ovakve inicijative, Meridian ne samo da doprinosi razvoju sporta, već i ojačava zajednicu, pružajući mladima priliku da se bave sportom, razvijaju svoje talente i neguju zdrave životne navike.

Ovog puta sjajna saradnja započeta je sa fudbalskim klubom Donji Srem, koji će od ove sezone nositi ime Donji Srem Meridianbet. Srpski fudbalski klub iz Pećinaca trenutno se takmiči u Vojvođanskoj ligi Jug, a u svojoj istoriji beleži i nastupe u Super ligi Srbije.

https://www.instagram.com/p/C_II-_UteB-/

Ova saradnja omogućava klubu da unapredi sportske performanse svojih igrača i motiviše mlade talente iz lokalne zajednice da se aktivno bave fudbalom i razvijaju svoj potencijal.

Naša misija je da podržimo razvoj sporta na svim nivoima, a saradnja sa fudbalskim klubom Donji Srem je dokaz naše posvećenosti zajednici i budućim generacijama sportista“, istakla je direktorka marketinga kompanije Meridian, Milica Odalović.

Iz ove domaće kompanije ističu da veruje da sport igra ključnu ulogu u formiranju zdravih i uspešnih zajednica, zbog čega nastoje da podrže različite sportske inicijative širom Srbije.