OVO SU NAJBOLJE IGRE U MERIDIANU: Ko će se nakon vožnje Senom popeti na svetski tron – šta kažu kvote?

Isprati svetski spektakl u Meridianu!

Odbrojavamo do početka Olimpijskih igara, a ono što sve ljubitelje najvećeg sportskog događaja na planeti posebno raduje jeste nesvakidašnje otvaranje.

U odnosu na sva prethodna izdanja, ove godine ćemo u Parizu videti nešto potpuno drugačije i spektakularno, jer će se sportisti u desetinama brodova voziti Senom, na šest kilometara dugoj ruti.

A, ko će kasnije prodefilovati sa medaljom oko vrata? To ćemo saznati u narednih dvadesetak dana, a već se zna da su Amerikanci glavni favoriti da na kraju budu nacija sa najvše osvojenih zlatnih medalja.

Sportska kladionica Meridian je već sada objavila fantastičan specijal, tako da su igre koje vas čekaju na meridianbet.rs zaista spektakularne!

Evo nekih predloga za ljubitelje klađenja:

Nacija sa najviše zlatnih medalja:

SAD – kvota 1.16

Kina – kvota 4.50

Francuska – kvota 50

Nacija sa najviše medalja:

SAD – kvota 1.05

Kina – kvota 10

Velika Britanija – kvota 50

Kompletnu ponudu za klađenje na Olimpijske igre pogledajte OVDE, a pre toga ne zaboravite da se registrujete na meridianbet.rs sajtu ili mobilnoj aplikaciji, jer vas čeka fantastičan bonus dobrodošlice od 6.000 freebet-a!

Za početak stiže 3.000 besplatnih spinova, a nakon uplate depozita u minimalnom iznosu id 300 dinara, stiže i 3.000 dinara sport bonusa, pa se možete prepustiti čarima najvećih kvota i fantastičnom olimpijskom specijalu igara!

Istraži igre u Meridianu i uživaj u najvećoj sportskoj smotri na svetu!