Efikasan rad borske policije

Efikasnim radom borske policije rešeno je krivično delo teška krađa, a uhapšen je R.A. rođen 1984. godine iz ovog grada osumnjičen da je izvršio ovo krivično delo. Policija je prilikom pretresa stana i drugih prostorija koje osumnjičeni koristi pronašla 5.600 kilograma bakarnih odlivaka i 70 kilograma anodnog bakra za koje se sumnja da je osumnjičeni u proteklom periodu ukrao iz jedne kineske kompanije, navodi se u saopštenju Policijske Uparve Bor. Po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Boru, osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti priveden tužiocu.

Borska policija uhapsila je i P. L. rođenog 1978. godine iz ovog grada zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo prevara.

On se tereti da je, od maja prošle do 25. februara ove godine, prevario više lica od kojih je uzimao novac u iznosu od 300 do 1.500 evra obećavajući im da će ih zaposliti u jednoj kineskoj kompaniji i na taj način sebi pribavio oko 19.000 evra. Po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Boru, osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti priveden tužiocu.