U narednom četvorogodišnjem periodu na čelu grada Zaječara biće i dalje Boško Ničić, dok će funkciju zamenika gradonačelnika obavljati doktor veterine Vlada Videnović

U narednom, četvorogodišnjem periodu, na čelu grada Zaječara biće i dalje Boško Ničić, dok će funkciju zamenika gradonačelnika obavljati doktor veterine Vlada Videnović. Ovo je, između ostalog, izglasano u petak na konstitutivnoj sednici novog saziva lokalnog parlamenta u Zaječaru.

Na predlog gradonačelnika, Gradsko veće u novom sazivu činiće: Marina Milić, Saša Ivanović, Velimir Jović, Elena Matković , Selena Stojanović, Vesna Stanković, Vukašin Lakićević i Boban Kostić. Deveti član veća će, kako je rekao gradonačelnik, naknadno biti imenovan. Za predsednika Skupštine grada Zaječara, na sednici je ponovo izabran Stefan Zankov, a za njegovog zamenika Milorad Vučković, dok će sekretar Skupštine biti Miljan Milovanović, a zamenik sekretara Marko Đuričić. Novo rukovodstvo Grada Zaječara izabrano je na predlog 28 odbornika sa listi “Aleksandar Vučić – Za budućnost Zaječara”  i “Ivica Dačić – SPS-JS”.