Moj kiosk i Meridian su u vašem gradu – uplati depozit i upusti se u novu avanturu!

Pronađi Moj kiosk u svom gradu – brzo i lako uplati depozit na Meridian nalog

 

Opšte je poznato da su za kladionicu Meridian igrači na prvom mestu. Opšte je poznato i da je Moj kiosk uvek na pravom mestu! A kada se ta dva brenda spoje ljubitelji dobre zabave, sportskog klađenja i uzbudljivih slot igara zaista mogu samo da uživaju!

Zato su Meridianbet i Moj kiosk udružili snage i omogućili svim igračima jednostavniju, sigurniju, dostupniju i bržu uplatu novca na online nalog.

Sve što je potrebno da uradite je da u svom gradu, bilo da je to Niš, Beograd, Novi Sad ili neki drugi grad, pronađete neko od preko 1.000 uplatnih mesta Moj Kiosk trafika, a onda uplatite depozit na vaš nalog!

Uplata novca nikada nije bila jednostavnija – izdiktirajte svoj ID i novac na vaš račun stiže istog trenutka!

Pogledajte sve lokacije gde možete da uplatite depozit klikom ovde, olakšajte sebi igru i iskoristite novac na omiljene sport i slot igre.

A kako kladionica Meridian vodi računa o svemu, tako se potrudila da vam obezbedi i najveći paket dobrodošlice od čak 1.000 dinara za sport i 3.000 dinara za slot!

I zato – registrujte se odmah na sajtu meridianbet.rs i preuzmite fantastične bonuse. Vreme je da uđete u svet zabave kakav niste ni slutili da postoji!