”SRCEM PROTIV NATO AGRESIJE”

U Ustanovi Narodno pozorište Timočke krajine-centar za kluturu ”Zoran Radmilović”, direktor Vladimir Đuričić primio je juče dvočlanu delegaciju sastavljenu od predstavnika Udruženja veterana Posebnih jedinica policije, penzionisanog potpukovnika policije Mladena Šipku i predstavnika Nezavisnog sindikata policije Koordinacionog centra Zaječar Igora Stojadinovića.
Današnjim prijemo otpočete su pripreme predstojeće manifestacije ”SRCEM PROTIV NATO AGRESIJE”, koja će biti održana 24.03.2023. godine u Zaječaru, čiji je nosilac Udruženje veterana Posebnih jedinica policije uz logističku potporu Nezavisnog sindikata policije Koordinacionog centra Zaječar, a uz stručnu podršku Ustanove Narodno Pozorište Timočke krajine-centar za kluturu ”Zoran Radmilović”.
U novijoj istoriji, jedan od najtužnijih i najbolnijih dana za Republiku Srbiju i njene građane, treću godinu za redom biće obeležen manifestacijom ”SRCEM PROTIV NATO AGRESIJE”.
U predstojećim danima, organizacioni činioci upoznaće svoje sugrađane sa detaljnim planom i sadržajem predmetne manifestacije.
Ove kao i prethodnih godina veliku zahvalnost iskazujemo kolektivu Ustanove Narodno pozorište Timočke krajine-centar za kulturu ”Zoran Radmilović” koji su se Udruženju veterana PJP i Nezavisnom sindikatu policije stavili na puno raspolaganje kako bi se jedan o najznačajnih i najbitnijih dana u novijoj srpskoj istoriji bio adekvatno obeležen.