Stečajni upravnik oglasio je prodaju imovine preduzeća Romulijana doo u Gamzigradskoj banji

Stečajni upravnik oglasio je prodaju imovine preduzeća Romulijana doo u Gamzigradskoj banji po početnoj ceni od 91,4 miliona dinara. Prodaje se 12 građevinskih objekata ukupne površine 5.163 kvadratna metra , na više katastarskih parcela upisanih u listu nepokretnosti, kao i pokretna imovina prema specifikaciji u prodajnoj dokumentaciji.

Potrebno je da nakon dobijanja profakture zainteresovani za učešće u postupku prodaje, izvrše uplatu radi otkupa prodajne dokumentacije u iznosu od 300.000 dinara, uvećanu za PDV. Rok za otkup prodajne dokumentacije, odnosno za preuzimanje profakture, uplatu i preuzimanje prodajne dokumentacije, ističe zaključno sa 20.08.2021. godine. Imovina, koja je predmet prodaje, može se razgledati nakon otkupa prodajne dokumentacije, svakim radnim danom od 10.00 do 13.00 časova, a najkasnije do 23. avgusta, uz prethodnu najavu povereniku stečajnog upravnika.

Oglas će biti objavljen 30. jula u dva visokotiražna dnevna lista, a javno nadmetanje biće održano 30. avgusta u 11.00 časova u Agenciji za licenciranje stečajnih upravnika u Beogradu.